Skip to main content
UZMER
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
UZMER
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. ENSTİTÜLER
  4. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  5. BAHÇE BİTKİLERİ
  6. 2024-2025
  7. Bahar Dönemi

Bahar Dönemi

GENEL ÜRÜN FİZYOLOJİSİ
UZMANLIK ALAN DERSİ
UZMANLIK ALAN DERSİ
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN DENEME DESENLERİ
İYİ TARIM UYGULAMALARI EUREP GAP GLOBAL GAP
MOLEKÜLER MARKÖR TEKNİKLERİNİN BİTKİ ISLAHINDA KULLANIMI
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİNDE KULLANILAN ANAÇLAR VE ÜRETİMİ
ORGANİK TARIM VE GENEL PRENSİPLERİ
SEBZE TOHUMU ÜRETİMİ
UZMANLIK ALAN DERSİ - II
MEYVE ISLAHI
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARINDA R YAZILIMININ KULLANIMI
UZMANLIK ALAN DERSİ - IV
BİTKİ KİMYASAL ANALİZLERİ
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.