Skip to main content
UZMER
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
UZMER
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. FAKÜLTE
  4. Turizm Fakültesi
  5. Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  6. 2024-2025
  7. Bahar Dönemi

Bahar Dönemi

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
ANADOLU MUTFAĞI VE YÖRESEL YEMEKLER
DÜNYA MUTFAKLARI-II
MUTFAK UYGULAMALARI - IV
MESLEKİ YABANCI DİL-VI
ÇORBA KÜLTÜRÜ
TÜRK DİLİ -II
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ - II GÜNDÜZ 10
YABANCI DİL - II Gastronomi ve Mutfak Sanatları - Birleştirilmiş
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜ
MESLEKİ YABANCI DİL-II
GENEL İŞLETME
BESLENME İLKELERİ
GIDA MEVZUATI
DİJİTAL OKURYAZARLIK
MESLEKİ YABANCI DİL-IV
STAJ
MENÜ PLANLAMA
MUTFAK UYGULAMALARI-II
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
ULUSLARARASI MUTFAKLARDA PEYNİR ÇEŞİTLERİ
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.