Skip to main content
UZMER
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
UZMER
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. ENSTİTÜLER
  4. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  5. BAHÇE BİTKİLERİ
  6. 2025-2026
  7. Güz Dönemi

Güz Dönemi

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
DÖNEM PROJESİ
BAHÇE ÜRÜNLERİ MUHAFAZA VE PAZARLAMASI
BİTKİ TÜRLERİNİN LABORATUVAR ANALİZİNE HAZIRLANMASI
SEMİNER
TEZ ÖNERİSİ
UZMANLIK ALAN DERSİ
TEZ
UZMANLIK ALAN DERSİ
CEVİZ ISLAHI
RESPONSE SURFACE (YANIT YÜZEY) METODLARININ DOKU KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARINDA KULLANIMI
BİTKİ DOKU KÜLTÜRÜNDE KULLANILAN GENELLEŞTİRİLMİŞ DOĞRUSAL MODELLER
MEYVECİLİKTE HORMON KULLANIMI
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
MEYVECİLİKTE SELEKSİYON ISLAHI
BAHÇE BİTKİLERİNDE DÖLLENME BİYOLOJİSİ
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
İYİ TARIM UYGULAMALARI EUREP GAP GLOBAL GAP
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
FİDAN ÜRETİMİNDE YENİ TEKNİKLER VE TEKNOLOJİLER
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.