Skip to main content
UZMER
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
UZMER
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. FAKÜLTE
  4. Mühendislik Fakültesi
  5. Gıda Mühendisliği
  6. 2025-2026
  7. Güz Dönemi

Güz Dönemi

Gıda Mühendisliği - ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ -I
KARİYER PLANLAMA
TEMEL MİKROBİYOLOJİ
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ
TEMEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
GENEL KİMYA -I
MATEMATİK -I
FİZİK -I(birleştirilmiş)
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
GENEL BİYOLOJİ
MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ
STAJ-I
BESLENME İLKELERİ
SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
DİFERANSİYEL DENKLEMLER
GIDA KİMYASI
ANALİTİK KİMYA
TAHIL İŞLEME TEKNOLOJİSİ
HAZIR YEMEK ENDÜSTRİSİ
PEYNİR TEKNOLOJİSİ
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.