Ana içeriğe git
UZMER
  • Ana sayfa
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
UZMER
Ana sayfa
  1. Ana sayfa
  2. Kurslar
  3. FAKÜLTE
  4. Turizm Fakültesi
  5. Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  6. 2025-2026
  7. Güz Dönemi

Güz Dönemi

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
Gündüz 10- YABANCI DİL -I (Birleştirilmiş)
TÜRK DİLİ -I Pazartesi 10.00-12.00
GÜNDÜZ 10-ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ -I
SINIF YÖNETİMİ
EĞİTİME GİRİŞ
DENİZ MAHSÜLLERİ
ZİYAFET ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ
SAKATATLAR VE MUTFAKLARDA KULLANIMI
MESLEKİ YABANCI DİL-VII
İLERİ PASTACILIK VE ÜRETİM TEKNİKLERİ
BİLGİSAYAR
BİTİRME PROJESİ
BESLENME FİZYOLOJİSİ VE METABOLİZMASI
MUTFAKLARDA ÜRÜN GELİŞTİRME
KARİYER PLANLAMA
MUTFAK PLANLAMASI
MESLEKİ YABANCI DİL-I
MESLEKİ GÜVENLİK VE İLK YARDIM
YİYECEK TARİHİ
MUTFAK TERMİNOLOJİSİ
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Veri saklama özeti
Mobil uygulamayı edinin
Moodle tarafından desteklenmektedir
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.