Ana içeriğe git
UZMER
  • Ana sayfa
  • Daha fazla
Türkçe ‎(tr)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Giriş yap
UZMER
Ana sayfa
  1. Ana sayfa
  2. Kurslar
  3. ENSTİTÜLER
  4. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
  5. BAHÇE BİTKİLERİ
  6. 2024-2025
  7. Güz Dönemi

Güz Dönemi

  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
ÜZÜMSÜ MEYVELERİN MİKROÇOĞALTIMI
CEVİZ ISLAHI
RESPONSE SURFACE (YANIT YÜZEY) METODLARININ DOKU KÜLTÜRÜ ARAŞTIRMALARINDA KULLANIMI
MEYVECİLİKTE SELEKSİYON ISLAHI
ÖRTÜALTI ÖZEL SEBZE YETİŞTİRME TEKNİKLERİ
BİTKİLERDE SOLGUNLUĞA NEDEN OLAN FUNGAL HASTALIKLAR
MEYVE AĞAÇLARINDA DİNLENME FİZYOLOJİSİ
MEYVECİLİKTE HORMON KULLANIMI
MEYVE ISLAHINDA MOLEKÜLER TEKNİKLERİN KULLANIMI
FİDAN ÜRETİMİNDE YENİ TEKNİKLER VE TEKNOLOJİLER
BAHÇE BİTKİLERİNİN DEPOLANMASI VE HASAT SONRASI FİZYOLOJİSİ
BAHÇE BİTKİLERİNDE DÖLLENME BİYOLOJİSİ
SERT KABUKLU MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
BİLİMSEL ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ VE BİLİM ETİĞİ
YUMUŞAK ÇEKİRDEKLİ MEYVE TÜRLERİ ISLAHI
MEYVE POMOLOJİSİ
MEYVE GENETİK KAYNAKLARI
DÖNEM PROJESİ
SEMİNER
UZMANLIK ALAN DERSİ - I
  • 1 Sayfa 1
  • 2 Sayfa 2
  • » Sonraki Sayfa
Giriş yapmadınız. (Giriş yap)
Veri saklama özeti
Mobil uygulamayı edinin
Moodle tarafından desteklenmektedir
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.