Skip to main content
UZMER
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
Log in
UZMER
Home
  1. Home
  2. Courses
  3. MESLEK YÜKSEKOKULU
  4. Iğdır Meslek Yüksekokulu
  5. Aşçılık
  6. 2025-2026
  7. Güz Dönemi

Güz Dönemi

Gündüz 18 - YABANCI DİL -I (Birleştirilmiş)
TÜRK DİLİ -I Pazartesi 15.00-17.00
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ -I(GÜNDÜZ 18)
OFİS PROGRAMLARI
MUTFAKTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
KARİYER PLANLAMA
GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYENİ
PİŞİRME YÖNTEMLERİ -1
MUTFAK UYGULAMALARI VE TEKNİKLERİ -I
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
BESLENME İLKELERİ
DÜNYA MUTFAĞI-I
TÜRK MUTFAĞI -I
YEMEK SÜSLEME SANATI
TATLI VE PASTA SANATI
SOĞUK MUTFAK
YÖRESEL MUTFAK
CETERİNG HİZMETLERİ
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ
You are not logged in. (Log in)
Data retention summary
Get the mobile app
Powered by Moodle
Iğdır Üniversitesi

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

İLETİŞİM

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Rektörlük Binası 3. Kat 76000 Suveren/Iğdır

Dahili: 2102

E-posta: uzmer@igdir.edu.tr

YARARLI KAYNAKLAR
  • Açık Erişimli Kaynaklar
  • YÖK Dersleri
Destek
  • UZMER
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Kütüphane
  • Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
  • BTK Akademi
Copyright © 2024 Designed by
UZMER. Tüm hakları saklıdır.